Welcome to C&A Hotel Apartments in Polis, Cyprus

 
Min mand, der er kørestolsbruger, og jeg selv, tog på ferie på Cypern.
 
Allerede i lufthavnen, hvor vi blev hentet af en af ejerne; Andreas, i hotellets egen liftbus, blev vi mødt med stor venlighed og hjælpsomhed. Han sørgede for, at vi havde det godt, og fik noget koldt at drikke.
 
I samme øjeblik, man sætter sine ben på hotellet, føler man sig hjemme, og godt sørget for.
Familien er meget imødekommende, og man mødes altid med et smil og stor hjælpsomhed.
Værelserne er istandsat, så de er indrettet specielt til kørestolsbrugere, og det er let at komme rundt overalt på hotellet.
Ved poolen er der lift, så alle kan komme i vandet, og også det fungerer rigtig godt.
Sønnen Chris er selv kørestolsbruger, så de ved, hvad det drejer sig om, når man reklamerer med handicapvenligt hotel, og der er ikke noget, at sætte en finger på. Alt fungerer rigtig fint, og mangler man noget, kan man låne eller leje det gennem hotellet.
Derudover kan man leje scootere, så det er let for den handicappede at komme rundt i omegnen på egen hånd, og hjælperen skal ikke skubbe, da det er et meget bakket terræn i området.
 
Hotellet arrangerer flere ture med deres lift-bus, hvor kørestolsbrugeren endnu en gang er i højsædet, og alt hvad der bliver foretaget under turerne, foregår på de fysisk handicappedes primisser. Der er intet, der ikke kan lade sig gøre, og er der problemer af den ene eller den anden slags, sørger de altid for at løse dem.
I byen Polis, bliver man også altid mødt med smil og hjælpsomhed, og alle du møder på din vej, hilser på dig, som om I har kendt hinanden altid.
I nabobyen Latchi bliver der arrangeret ture med glasbåd, hvor det eneste minus er, at de, der ikke selv kan gå, ikke kan se glasbunden. Men er man forberedt på dette, er det en helt fantastisk tur. På båden er der også en lift, så alle har mulighed for, at bade i "Den Blå Lagune" - også selv om man har et handicap.


August 2009

 
Familien vil dog gerne understrege, at de ønsker deres hotel skal være et feriested og ikke en institution. Der er flere grader af handicap, og de ser gerne, at dem der kommer der, er de fysisk handicappede og ikke multihandicappede personer.
 
Vi tog fra Cypern med en vidunderlig ferie i bagagen, og det er bestemt ikke sidste gang, vi har besøgt C&A- Apartments og den dejlige familie, der ejer stedet.
 
Tina Hallager

 

 C & A Hotel Apartments
P.O. Box 66258
Polis 8831, 
Cyprus


Tel:
   ++ 357 99498515    
++ 357 99647669
Fax:
++ 357 26322856

E-Mail:
info@ca-hotel-apts.com

 

[View our guestbook] [YOUTUBE VIDEOS]

(Our friends 2018) [Our friends 2017] [Our friends 2016] [Our friends 2015] [Our friends 2014] [Our friends 2013] [Our friends 2012] [Our friends 2011]
[Studios] [One bedroom apartments] [Two bedroom apartments] [Three bedroom apartment] [Restaurant] [Floor Plan]
[
Swimming pool hoist]
[Airport transfers] [Equipment rental] [FAQ]
[Location]
[Rates] [Weather] [Photo Gallery] [Contact us] [Links]
 [Seatrac] [Parasailing] [Massage & Reflexology]


(Activities are only in May-Sept, weather permitting!)

Home